A3 Haber

Süleyman Soylu konuşurken kendinden geçti: “Ayasofya’nın minaresi kadar…”

Süleyman Soylu konuşurken kendinden geçti: “Ayasofya’nın minaresi kadar…”

Süleyman Soylu konuşurken kendinden geçti: “Ayasofya’nın minaresi kadar…”
Nisan 29
09:40 2023

Eyüpsultan’da AKP temsilcileriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı konuşmada bir anda kendinden geçti. Soylu, “21 yılda o kadar büyük işler yaptınız ve gerçekleştirdiniz ki, kim ne derse desin kim hangi iftirayı atarsa atsın. Ayasofya’nın minaresi kadar başınız dik olsun, dik olsun.” ifadelerini kullandı. Soylu’nun kendinden geçmiş vaziyette konuşması sosyal medyada viral oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eyüpsultan’da AKP temsilcileriyle bir araya geldi. Soylu, AKP’nin 20 yıldır biriktirdiği tecrübelerden bahsederken, konuşmasında 21 yıl önceki heyecanlarını kaybetmeden çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Soylu burada Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı konuşmada bir anda kendinden geçerek “21 yılda o kadar büyük işler yaptınız ve gerçekleştirdiniz ki, kim ne derse desin kim hangi iftirayı atarsa atsın. Ayasofya’nın minaresi kadar başınız dik olsun, dik olsun” dedi.

Soylu, “İşte bu nedenle, burada her birinize söylemek istediğimiz şey, 20 yıldır biriktirdiğimiz tüm tecrübeyi kullanmak. Tüm birikimi ve 21 yıl önceki heyecanımızı hep birlikte sahaya yansıtmamız gerekiyor” dedi.

Konuşmasının ardından, Soylu Bağcılar Halk Sarayı’nda AKP temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakanı Soylu AKP teşkilatının çok çalışması gerektiği belirterek, “Başımız ağrıyana kadar çalışmak zorundayız. Kelimeler ağzımızdan dökülmekte zorlanana kadar her birimiz çalışmak zorundayız. Çünkü mesele sadece seçimi kazanmak değildir. Çocuklarımıza hesap vermek zorunda kalmayacağımız, onların karşısında mahzun olmayacağımız hep birlikte bir hali tesis etmektir. Önümüzde iki iş var. Birincisi seçim sürecinde kendimizi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tam manasıyla anlatmaktır. Hepinizin bildiği bir söz vardır. Ailesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Arkamızda 21 yıllık icraatımız var. Onların ise Londra bankerlerinden, neyi diyet vererek aldıkları kuru vaatler var. Biz yaptıklarımızı anlatacağız. Biz milletimize şehir hastanesi yapacağız diye söze başlamayacağız. Yaptık diyeceğiz. Yenisini tekrar yapmaya devam edeceğiz diyeceğiz” şeklinde konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER