A3 Haber

Yüksel Taşkın: Tarımı stratejik bir sektör olarak görüyoruz

Yüksel Taşkın: Tarımı stratejik bir sektör olarak görüyoruz

Yüksel Taşkın: Tarımı stratejik bir sektör olarak görüyoruz
Nisan 30
11:43 2023

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof. Yüksel Taşkın seçim çalışmalarına Karaburun’da devam etti.

 

Karaburun Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Prof. Yüksel Taşkın, Millet İttifakı’nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni’nde en önemli ve en geniş bölümün tarıma ayrıldığına dikkat çekti. Ailesinin de tarımla geçindiğini belirten Taşkın, iktidara geldiklerinde kısa sürede tarım alanında başarıyı yakalayacaklarını vurguladı. Tarımı stratejik bir sektör olarak gördüklerini de söyleyen Prof. Yüksel Taşkın her köy için görevlendirilecek birer ziraat mühendisi, ziraat teknikeri ve veteriner hekimden oluşacak ekipler kuracaklarının altını çizdi. Bu ekiplerin oluşmasıyla hem yeni bir istihdam alanının oluşacağını hem de tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylülerin önündeki engellerin aşılmasının hedeflediğini belirten Taşkın, tarıma ve tarımın gelişmesine yönelik vatansever ve iyi niyetli projeler geliştireceklerini de sözlerine ekledi.

İktidarın meslek örgütlerine yönelik dışlayıcı tavrını da eleştiren Prof. Yüksel Taşkın, kendi iktidarlarında stratejik öneme sahip, nitelikli ve deneyimi yüksek meslek örgütleri ile savaşmayacaklarını, ortak akıl ile kol kola yürüyüp paydaş olacaklarını belirtti.

Esnafla sohbet edip STK’larla bir araya gelen Taşkın’a Karaburun Belediye Başkanı İlkay Erdoğan, CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı ve partililer eşlik etti.

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER