A3 Haber

AKP tipi propaganda: Camileri seçim arenasına çevirdiler!

AKP tipi propaganda: Camileri seçim arenasına çevirdiler!

AKP tipi propaganda: Camileri seçim arenasına çevirdiler!
Mayıs 02
16:40 2023

Türkiye 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçime kilitlendi. Sayılı günler kala seçim atmosferinde her gün tepki çeken bir gelişme yaşanıyor. Bu defa Bursa’da çekilen görüntüde Osmangazi ilçesinde bulunan Ahmet Dai Cami’nin duvarına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafı asıldığı görüldü.

Ülkenin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimlerine 12 gün kaldı. Seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi partilerin çalışmaları da yoğunlaştı. Bursa’dan gelen bir görüntü ise sosyal medyada tepki çekti. Osmangazi ilçesinin Kayhan mahallesinde bulunan Ahmet Dai Cami’nin duvarına Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ait bir fotoğrafın asıldığı görüldü.

Durumu sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu tepki gösterdi. Hasanoğlu yaptığı paylaşımda “Bursa Kayhan Mah. Ahmet Dai Camii… Camiler kutsalımızdır ve bu mekanlarımıza yaptığınız bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir” ifadelerine yer verdi.

Bursa valisi ve müftüsüne seslenen Hasanoğlu, “Sayın Bursa Valisi @YakupCanbolat, Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır @BursaMuftuluk bu rezalet için sizin verecek bir cevabınız var mı?” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER