A3 Haber

Erdoğan’dan yeni vaat: Küçük esnafın prim gün sayısını 7200’e indiriyoruz

Erdoğan’dan yeni vaat: Küçük esnafın prim gün sayısını 7200’e indiriyoruz

Erdoğan’dan yeni vaat: Küçük esnafın prim gün sayısını 7200’e indiriyoruz
Mayıs 06
16:21 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine sekiz gün kala küçük esnaf için yeni bir vaatte bulunarak, “Küçük esnafın prim ödeme gün sayısını da 7200’e indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak” dedi.

Erdoğan, AKP Kayseri mitinginde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Şu anda bu alan bir rekor kırdı. 130 bin kişi bu alanda. Bay bay Kemal, bak Kayseri ne diyor? 14 Mayıs’ta bunlara cevap verecek miyiz? Allah razı olsun. Şov ve istismar için deprem bölgesine gidenler gibi değiliz. Biz vatandaşımızı asla sahipsiz bırakmayacağız. Bizim kumaşımız milletimizin kumaşı, aşkımız milletimizin aşkıdır. Biz sadece yol arkadaşı değil sizinle kader arkadaşıyız. Ülkemizin en önemli kararlarına beraber imza attık. En önemli projeleri beraber kazandırdık.
  • Bakın, Davos’tayız. Bebecan o zaman benim bakanım. IMF Başkanıyla konuşuyorum, siz alacağınızı tahsis ediyor musunuz? Türkiye’nin başbakanı benim. Tabi Bebecan kızardı bozardı. Türkiye siyasetine ben yön veririm, ben! 2013’ten beri bir kuruş almadık. Ne kaybettik, hiç. MB rezervimiz de 115 milyar dolara çıktı.
  • Aile ve gençlik bankası kuracağız ve birtakım sapkın akımlara karşı aile kurumunu güçlendireceğiz. Kayserili gencimiz evlenmek isteyince gidip faizsiz 150 bin kredisini alacak, düğününü yapacak. Kendi işini kurmak isteyen genç, belli bir kaynağı yanında olacak.
  • Bir müjdem daha var. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısını da 7200’e indirdik. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak.
  • Adı yalancı çobana benzemiş bay bay Kemal’in “sana söz”üne benzemez bizim sözümüz. Ya sen hangi sözünü tuttun şimdiye kadar? Belediye işçileri çıkarılmayacak demiştin çıkarıldı. Senin hayatın yalan! Sen dürüstlük diye bir şey bilmiyorsun. Sanıyorsun ki Kayserili kardeşlerimiz bunu yutar. Belediyedeki kardeşlerimizin maaşlarını bile taksit taksit ödüyorsun, o dediğin vaatleri nasıl yapacaksın? Ağzı süt kokan torununu SGK’lı yapmış adamsın. Senin istikrarlı olduğun tek konu meydanlarda verdiğin sözleri tutmaman.
  • Gazi Mustafa Kemal’in partisini LGBT savunucularının, milletin inancına orta çağ karanlığı diyen edepsizlerin yuvasına dönüştürdü. CHP LGBT’cidir. İYİ Parti LGBT’cidir. HDP de LGBT’cidir. Diğerlerinden aykırı bir şey duydunuz mu, hayır. Onlar da LGBT’cidir. Ama LGBT Cumhur İttifakı’na, bizim semtimize uğrayamaz. Buraya geliyor milliyetçi oluyor. Başka yere gidiyor bölücülerle, Selo’ya özgürlük diyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER