Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu “Allah’a, Kuran’a, Peygamber’e inanan samimi bir müslüman olduğunu” açıkladı

Millet ittifakının 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Karar gazetesinin YouTube kanalı olan Karar TV’de konuştu. Kılıçdaroğlu, “Samimi bir müslümanım, Allah’a inanıyorum, Peygambere inanıyorum, Kuran’a inanıyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu, Karar TV’ye konuk oldu, Gündem Özel programında Taha Akyol, Ahmet Taşgetiren, Akif Beki ve Elif Çakır’ın sorularını yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın kapatılacağı iddialarını “Diyanet İşleri Başkanlığı’nı CHP kurdu, neden kapatsın? Hiç kimsenin gücü Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kapatmaya yetmez” diye yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, “A Haber’e gidelim. İstiyorlarsa tek geleyim, ona da razıyım. Otururuz konuşuruz biz düşman değiliz. Sonuçta bu ülkenin çıkarı için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Seçimleri kazanmaları halinde sokağa çıkılmaması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ben bütün vatandaşların sükunetle olayı izlemelerini istedim ve bunu her seferinde de dillendirdim. Çünkü kaybedeceğini anlayan bir iktidar gitmemek için devletin bazı unsurlarını kullanarak olayı sabote edebilir. Bu konuda da bütün vatandaşlarımıza, partililerimize uyarı yaptık. Ne yaparlarsa yapsınlar bekleyeceksiniz, nasıl olsa bu seçimi biz alacağız” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından bazıları şöyle:

“Ekonomik vaatleri altı partinin iktisatçıları hesaplıyor”

“Beş yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek”

“İktidar, seçimi sabote edebilir”

“Samimi bir müslümanım”

Exit mobile version