A3 Haber

Akşener duyurdu: Millet ittifakı bu akşam toplanıyor

Akşener duyurdu: Millet ittifakı bu akşam toplanıyor

Akşener duyurdu: Millet ittifakı bu akşam toplanıyor
Mayıs 11
20:47 2023

İYİ Parti lideri Akşener, katıldığı canlı yayında bu akşam saat 22.00’de millet ittifakının altı lideriyle birlikte CHP Genel Merkezi’nde bir toplantı yapılacağını açıkladı. Akşener toplantının iki gün önceden planlandığını duyurdu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Star TV ekranlarında katıldığı programda Nazlı Çelik’in sorularını yanıtlayarak gündemi değerlendirdi.

Akşener, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesine ilişkin olarak, “İyi Parti adına konuşabilirim. Demokrasilerde her şey tartışabilir bir tek sonuç tartışılmaz. Biz Millet İttifakı’nın birleşenlerinin olarak kalbine girememişsek ortaya çıkan sonuçtan tek sorumlu bizizdir” dedi.

Akşener, bu akşam saat 22.00’de Millet İttifakı’nın 6 lideriyle birlikte CHP Genel Merkezi’nde bir toplantı yapacaklarını duyurdu.

Akşener’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

  • Muharrem İnce’nin istifasına saygı duyuyorum. İnce’nin bir kırgınlığı var en başından beri. Kazanmak kaybetmek tamamen seçmene bağlı. Seçmen veli nimettir. Kimseyle görüşmedim. Denizli’deydim.
  • Saat 22.00’de CHP’de 6 başkan bir toplantı yapacağız. 2 gün önceden kararlaştırılmış bir toplantı bu. İnce’ye başarılar dilerim. Kılıçdaroğlu’nun da bir daveti oldu. Ona da olumlu baktığımı belirtmek isterim.
  • Bugün saat 22.00’de CHP’de toplantımız var. Önceden planlamıştık.
  • HDP ile bizim aynı masada olmamız mümkün değil.
  • Bakanlık paylaşımı yapılmadı. Hiçbir bakanlık ismi konuşulmadı. Tuncay Özkan’ın söyledikleri sadece bilgidir. Böyle bir karar yok. Devletin olmazsa olmaz bakanlığı vardır. Koalisyonlarda adalet bakanlığını alan içişlerini bakanlığını bırakır. Tuncay Bey muhtemelen yakıştığını düşündüğü arkadaşlarını sayıyor…

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER