A3 Haber

Ekrem İmamoğlu: Üsküdar da bizim at da bizim

Ekrem İmamoğlu: Üsküdar da bizim at da bizim

Ekrem İmamoğlu: Üsküdar da bizim at da bizim
Mayıs 12
20:40 2023

Millet İttifakı’nın final mitingi Ankara’da yapıldı. Mitinge Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte; Millet İttifakı’nın paydaşları İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş katıldı.

  • 4 Mayıs seçimlerine saatler kala Millet İttifakı final mitinginin adresi Ankara’da, Tandoğan Meydanı’nda yapıldı Mitingde konuşan Ekrem İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:
  • “Ankara bu akşam rekor kırdı. Mansur Başkanımın evi ne güzel. Düğün gibi. Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti güzel Ankara, selam olsun sana. Pazar günü milletçe demokrasi bayramı kutlayacağız. Bu kardeşiniz, Kemal Kılıçdaroğlu’nu gömleğini kıvırmış ceketini çıkarmış Çankaya’ya yürüyecek.
  • Son yıllarda Ankara’nın ışığını kısmak isteyenler oldu. O milletin Meclisi’ni yok sayıp, devleti tek bir şahsa, bir saraya bağlamak isteyenler oldu. Vatandaşa kendi kişisel iktidarlarını dayatmak isteyenler oldu. Cumhuriyetin başkentini parsel parsel satmaya kalkanlar oldu. Bu pazar Ankara’nın sandıklarında baharlar açacak. Demokrasi, özürlük, adalet çiçekleri açacak. Bundan sonra söyleseniz de olur söylemeseniz de; kazanıyoruz! Bir avuç insan dışında kimsenin kaybetmediği bir seçim bu. Bugünün işini yarına bırakmayacağız. Hep birlikte ilk turda bitireceğiz. İşimiz var işimiz, çok çalışacağız.
  • Hala iftira atan bir akıl var. Hala kişilerin ailesini sürece katan bir akıl var. Oy için her yol mübahtır diyen bir akıl var. Bir havalimanı ihalesinin bile hesabını veremeyeceği için başladılar yine sağa sola saldırmaya. Bu millet senden korkar mı ya? Korkmaz. Bu millet bir tek Allah’tan korkar, başka kimseden korkmaz.
  • Neymiş efendim, atı alan Üsküdar’ı geçermiş. O iş bitti bitti. Üsküdar da bizim at da bizim!

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER