A3 Haber

Kılıçdaroğlu yarın Ümit Özdağ ile görüşecek

Kılıçdaroğlu yarın Ümit Özdağ ile görüşecek

Kılıçdaroğlu yarın Ümit Özdağ ile görüşecek
Mayıs 18
21:10 2023

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu öncesinde cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’la görüşecek.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün telefonda görüştüğünü yarın ise yüz yüze görüşeceklerini açıkladı. İlerleyen günlerde Sinan Oğan, Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu üçlü bir görüşme yapacak.

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, yüzde 5,17 oy almıştı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı açısından ATA İttifakı’nın kararı kritik konumda bulunuyor.

ATA İttifakı’nın bileşenlerinden Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, Flash Haber TV canlı yayınına katıldı.

Destek şartlarını daha önce açıkladıklarını söyleyen Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarıyla ilgili olarak ise “Bizim muhatabımız değil. Bizim muhatabımız Rece Tayyip Erdoğan, aday olan kişi. Nasıl Millet İttifakı’nda muhatabımız Kemal Bey ise. Biz tek tek herkesi ikna etmek durumunda değiliz. Bu ittifakların adayları onları ikna etmek zorunda” dedi.

Flash Haber Ankara Temsilcisi Fatih Ertürk’ün, Sinan Oğan’ın yarın Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşme ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la bir görüşme yapılıp yapılmayacağına dair soru üzerine Özdağ, “Yarın ben de görüşeceğim Kemal Bey’le. Bugün görüştük telefonda” diye konuştu.

Özdağ, “Ayrı ayrı mı, birlikte mi görüşeceksiniz” sorusuna “Ayrı ayrı sonra birlikte. Bunların hepsi süreç içinde netleşecek. Önce tek tek sonra birlikte görüşme olur” yanıtını verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER