Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin Mansur Yavaş’a yönelik tehdidiyle ilgili konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik tehdidine yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Bahçeli’ye anmaya saldıranları partiden atması çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat’in konuğu oldu. Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik tehdidine yanıt verdi.

MHP lideri Bahçeli, Ankara’da düzenlenen ve Ülkü Ocağı üyeleri tarafından yapıldığı iddia edilen saldırıyla gündeme gelen Alparslan Türkeş’i anma toplantısına ilişkin basın mensuplarının yönelttiği soruya, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var” yanıtını vermişti…

Devlet Bahçeli’ye yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Böyle bir olayı araştırmadan doğrudan Mansur Yavaş’ı hedef alıp onu suçlama yönüne gitmesi doğru değil. Mansur Yavaş, siyasi tartışmalardan uzak duran birisi. 6 milyon Ankaralıyı kucaklıyor. Neden böyle bir suçlama yapıldı akıl alır bir şey değil”  ifadeleri kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle oldu:

“Olağanüstü bir dengesizlik var”

“Merkez Bankası’nın bağımsız olmadığını kendi söylüyor zaten”

Asgari ücret görüşmeleri

Bahçeli’nin Mansur Yavaş’ı hedef alması

“Sedat Peker’in söylediklerinin tamamı doğru”

“Konuştukça batırıyorsun ülkeyi”

İlgili haberler:

Exit mobile version