Site icon A3 Haber

Fatsa’da CHP’ye salon verilmedi: Ordu Milletvekili Adıgüzel’den “provokasyon” açıklaması

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP heyetinin danışma kurulu toplantısı için gittiği Ordu’ya bağlı Fatsa Belediyesi’nin salonuna son anda alınmadıklarını belirterek, “Fatsa’da bugün bir provokasyon denemesi olmuştur. Fatsa Belediye Başkanı da bu işin taşeronluğunu yapmıştır” dedi.

Mustafa Adıgüzel, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’yla birlikte CHP İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılmak üzere bugün Ordu’nun Fatsa ilçesine gittiklerini, toplantının yapılacağı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nın etkinliğe son anda izin vermediğini belirtti.

Adıgüzel, şunları kaydetti:

Fatsa Belediyesi, işlettiği kafeyi bedelsiz olarak İlim Yayma Cemiyeti’ne verdi

Kaftancıoğlu’ndan açıklama: Saraylar, salonlar sizin olsun sokaklar bizim

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bugün Fatsa’da binbir bahaneyle salon vermeyen her kimse kendi adıma çok teşekkür ederim. Sayelerinde sokakta çok daha fazla esnafla, vatandaşlarımızla buluştuk, dertleştik, kucaklaştık. Ne demiştik? Saraylar, salonlar sizin olsun sokaklar bizim…Sokakta duruma dair üzüntülerini ifade edip “biz utandık” diyen Fatsalı kardeşlerime şunu söylemek isterim ki; Fatsa’yı da bilirim, misafirperverliğini ve kadirşinaslığını da. Utanması gereken asla sizler değilsiniz sizlere layık olmayan sizi yönetenler ve emin olun az kaldı.

Exit mobile version