Site icon A3 Haber

Şarkıcı Gülşen tutuklandı

Gülşen, geçen Nisan’da bir konseri sırasında konserinde kullandığı bir cümle nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’de ifade verdikten sonra adliyeye götürülmüş, savcılık Gülşen’in tutuklanmasına talep etmişti. Gülşen tutuklandı.

Şarkıcı Gülşen, bugün evinden alınarak ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştü. Gülşen, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’de ifade verdikten sonra adliyeye sevk edilmişti. Gülşen’e eşi Ozan Çolakoğlu ile avukatı eşlik etmişti.

Gülşen, savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Nöbetçi sulh ceza hakimliği, Gülşen hakkında tutuklama kararı verdi.

Gülşen geçen Nisan’da bir konseri sırasında sahnedeyken iki şarkı arasında bir espri yaparak, “İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor” demişti.

Ne olmuştu?

Gülşen’in Nisan’da verdiği bir konser sırasında, iki şarkı arasında, esprili bir dille “İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor” demesinin yer aldığı bir video dün dolaşıma sokulmuştu. Kime söylendiği belli olmayan söz konusu ifadenin yer aldığı videonun yayılmasının ardından Twitter’da #GülşenTuklansın diye etiket açılmıştı.

İstanbul başsavcılığı dün gece şarkıcı hakkında halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik suçundan resen soruşturma başlatıldığını duyurmuştu. Ardından Gülşen hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan Gülşen, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye götürüldü. Gülşen’e evli olduğu Ozan Çolakoğlu ile avukatı eşlik etti.

Gülşen, savcılık işlemlerinin ardından Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’nce, şarkıcının ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik’ suçundan tutuklanmasına karar verildi.

“Provokatif amaçlı servis edildiğini düşünüyorum”

Sözcü’den Fırat Fıstık’ın haberine göre suçlamayı kabul etmeyen Gülşen, grubunda Miraç adlı müzisyenin “imam” lakabı olduğunu söyleyerek şunları dedi:

Exit mobile version