A3 Haber

Mahalle yanarken…

Mahalle yanarken…

Mahalle yanarken…
Kasım 23
23:26 2019

İstanbul Sultangazi’de beş katlı bir binanın en üst katında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, aynı binanın zemin katındaki berber tıraşına devam etti, birinci kattaki pencereden dışarı bakan bir kişi, söndürme çalışmalarını çekirdek çitleyerek izledi. Bitişiğindeki binanın giriş katındaki kahvehanedekiler de oyun oynamayı sürdürdü.

Sultangazi Esentepe Mahallesi, 2850 sokak üzerinde bulunan beş katlı binanın en üst katında akşam saatlerinde yangın çıktı.

Evde kimsenin olmadığı sırada evin mutfak kısmında çıkan yangın nedeniyle mahalle sakinlerinin bir kısmı paniğe kapılarak sokağa dökülürken, bir kısmı da oralı olmadı. Mahalleye gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakika süren müdahaleyle yangını kontrol altına aldı.

Çekirdek çitledi, tıraş oldu, okey oynadı

Yangının başlamasıyla binadakiler panikle kendilerini dışarı atarken, bazı bina sakinleri ise, dışarı çıkmayarak olup bitenleri pencereden dışarı bakarak izledi. Yangının çıktığı binanın birinci katındaki pencereden dışarı bakan bir kişi, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını çekirdek çitleyerek izledi. Binanın zemin katındaki berber de yangına rağmen müşterisini tıraş etmeye devam etti. Yangın çıkan binanın yanındaki apartmanın giriş katındaki kahvehanede bulunanlar da istiflerini bozmadan okey oynamaya devam etti. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER