A3 Haber

Vefa Ülgür: Esnafımıza desteğimiz artarak sürecek

Vefa Ülgür: Esnafımıza desteğimiz artarak sürecek

Vefa Ülgür: Esnafımıza desteğimiz artarak sürecek
Aralık 11
13:02 2023

Selçuk Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Vefa Ülgür, merkez birliğinin yaptığı çalışma sonunda esnafa kredi desteğinin artarak sürdürülmesi kararı alındığını belirtti.

Esnaf Kefalet Kooperatifleri İzmir Birliği 2023 yılının son bölge toplantısını yaptı. Toplantıya katılan Selçuk Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Vefa Ülgür, birlik toplantısında esnaf için önemli adımlar atıldığını söyledi.
Ülgür, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların vatandaşlar kadar esnafı da zor durumda bıraktığını vurgulayarak Esnaf Kefalet Kooperatifleri İzmir Birliği’nin bu yılın son toplantısında bu duruma biraz da olsa çözüm bulmak amacıyla önemli kararlar aldığını vurguladı. Ülgür, “Merkez birliğimizin çalışmaları sonunda nakliyeci, şoför, pazarcı, berber ve sıhhi tesisatçılık gibi 18 meslek grubunun NACE kodları değiştirildi. Böylece kooperatifimiz için en üst limit olan 525 milyon liralık krediden bu esnaf gruplarımızın da yararlanması sağlandı. Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik zorluklardan en çok etkilenen ve işyerini çalıştırmakta sıkıntı yaşayan esnaf kardeşlerimizin de bir parça nefes alması sağlandı” diye konuştu.
Ülgür, Esnaf Kefalet Kooperatifleri İzmir Birliği’nin gelecek yıl için de hedefler belirlediğini belirterek bunların başında NACE kodlarının kaldırılması olduğunu açıkladı.

About Author

Serdar Öztürk

Serdar Öztürk

Related Articles

TÜM HABERLER