A3 Haber

Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Karasu: Narlıdere’ye bir sözümüz var

Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Karasu: Narlıdere’ye bir sözümüz var

Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Erkan Karasu: Narlıdere’ye bir sözümüz var
Aralık 06
00:28 2023

Yirmi yıl boyunca görev yaptığı Narlıdere Belediyesi’nde önemli hizmetleriyle iz bırakan, başkan yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Erkan Karasu, Narlıdere Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütü binasında dosyasını verdi; belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve çok sayıda partili ve Narlıdereli vatandaşların da katılım sağladığı tören sırasında konuşan Karasu, “Narlıdere’ye bir sözümüz var! Sokaklarına, mahallelerine, ağaçlarına, hayvanlarına, gülüşleriyle renk katan çocuklarına ve varlığıyla semtimizi zenginleştiren sizlere sözümüz var. Narlıdere’nin bugününe ve geleceğine değer katacağımıza, ilçemizi çiftçisinden zanaatkarına, gencinden yaşlısına kadar herkes için yaşanacak en güzel yer yapacağımıza söz veriyorum” dedi.
35 yılı aşkın süredir bilfiil farklı pozisyonlarda görev aldığını belediyecilikte; altyapı, kültür sanat, çevre projeleri, sosyal hizmetler gibi birçok alanda geniş çerçevede deneyimler ve yetenekler kazandığını hatırlatan Karasu şöyle devam etti:

Eşit ve şeffaf yönetim

“Şimdi tüm tecrübelerim ve yeterliliklerimle sadece Narlıdere için çalışmaya hazırım. İlçemize yakışan yenilikçi, adil, birleştirici, sürdürülebilir ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışı kuracağız. Ben ilçemizde yaşayan yediden yetmişe herkesin sözcüsü olmaya, sorunlara çözüm bulmaya, kamusal belediyecilikle Narlıdere’de eşit şartlar yaratmaya adayım! İlçemizin her mahallesinde ve sokağında olan sorunları biliyorum. Yaratılan uçurumları, kopartılan bağları, halktan bağımsız atılan adımları görüyorum. Bu yüzden size eşit ve şeffaf bir yönetim vaadediyorum. Yerel yönetimin tüm imkanlarıyla ilçe sakinlerinin her zaman yanında olduğu bir belediye yönetimi kurmakla işe başlayacağız. Herkes için ulaşılabilir ve adil bir belediye başkanı olmak, ilçemizin tüm sorunlarıyla sizlerle omuz omuza mücadele etmek en temel sözümdür. Değişimi ve gelişimi gelin birlikte Narlıdere’ye kazandıralım.”

Halkla dönüşüm

Narlıdere’nin dokusunu bozarak yapılan kentsel dönüşümü, yıkım ve rant olmaktan birlikte çıkaracaklarını vurgulayan Karasu, “Dönüşüm, ancak ve ancak halkla hareket ederek mümkündür. Biz de öyle yapacağız! Değişeceğiz ve dönüşeceğiz ama hep birlikte hareket ederek, ortak akılla ilerleyeceğiz” dedi.
Narlıdere her zaman mahalle kültürünün yaşandığı çok özel bir ilçe olduğunu dile getiren Erkan Karasu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Bu kültürel duruşunu kısıtlayan tüm girişimlere karşı ilçemize yeni çay bahçeleri, düğün salonları, parklar, bahçeler kazandırarak bir araya geldiğimiz kamusal alanlar yaratacağız. Narlıdere’nin tüm sorunlarına eşit yaklaşmak olacak görevimiz. Çözüm yaratmakta hiç kimseyi geride bırakmayacağız. Kapımızı çalan eli boş dönmeyecek, sorununa çözüm arayan yanında hep bizim olduğumuzu bilecek. Spor tesisleriyle sağlıklı yaşam alanları yaratacağız. Sokak hayvanlarıyla hayatı paylaştığımızı, doğaya karşı sorumlu olduğumuzu her fırsatta hatırlatacak projelere imza atacağız. Yeni iş imkanları, kültür sanat mekanları ile beraber gelişeceğiz, değişeceğiz. En önemlisi her adımda beraber ve iç içe olacağız. Narlıdere için birlikteyiz, buradayız. 100, yılında Cumhuriyetimizin anlamına yakışır şekilde Narlıdere’yi yönetecek, Atatürk’ün gösterdiği yolda, bilimden de güç alarak yenilikçi, laik, aydınlık bir Narlıdere’de barış içinde yaşayacağız. Burası bizim ilçemiz, ailemiz, semtimiz… Narlıdere’ye yakışan geleceği yaratmak için sizi yeniliğe, güvene ve gelişime davet ediyorum. Narlıdere için ben buradayım. İlçemizin yarınları için, adalet için, gelişim için ben buradayım!”

About Author

Süleyman Gencel

Süleyman Gencel

Related Articles

TÜM HABERLER