A3 Haber

Erdoğan: İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter

Erdoğan: İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter

Erdoğan: İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter
Kasım 26
11:21 2019

Katar dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’deki tartışmalara değindi. Erdoğan, “İstihbarat CHP’nin içini karıştırıyor” iddiası için “İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite’nin Beşinci Toplantısı için gittiği Doha dönüşü uçakta gündemi değerlendirdi.

NTV’nin aktardığına göre “Beştepe’ye giden CHP’li” iddiasına değinen Erdoğan, CHP Genel Merkezi’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na kumpas planlandığı söylemini değerlendirdi, “Kemal Bey’in kalmasında fayda var” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun “istihbarat birimleri tarafından CHP’nin içinin karıştırıldığı” iddiasını da değerlendiren Erdoğan, “İstihbaratın basit işlerle uğraşacak vakti mi var? İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten” diye konuştu.

“Hangi araç girerse girsin hepsinin kaydı tutulur”

Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiriken, “Görüldüğü gibi bu CHP, siyaset değil yalan üretiyor. Çözüm değil, sorun üretiyor. Bay Kemal CHP’yi yalan üretme merkezi haline getirdi. Şu anda kendi kumpasları çok açık ve net ortada. Bir gün söylediğini ertesi gün inkar ediyor. Bir adam çıkardılar, ben o adamı hiç tanımam. Şimdi ismini duydum. Yalan yanlış plakalar uydurdu. Zavallı, Külliye’ye giren her aracın künyesinin tutulduğundan bilgisi yok. Hangi araç girerse girsin hepsinin kaydı tutulur. Girişlerinde fotoğraf çekimleri vardır. Bunların hepsi ortaya konunca da savunacak hali kalmadı. Bundan sonrası size düşüyor. Kemal Bey’in kalmasında fayda var” diye konuştu.

“İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten”

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstihbarat birimleri tarafından CHP’nin içinin karıştırıldığı” iddiasına cevap verirken, “İstihbaratın öyle büyük işleri var ki… Böyle basit işlerle uğraşacak vakti mi var? Bay Kemal buradan kendine çıkış yolları arıyor. Bunları söyleyerek “Bizim içimizde kumpas yok” demeye getiriyor. Bay Kemal sen bunu git şu anda Muharrem (İnce) Bey’e anlat. Muharrem Bey senin içini gayet iyi anlatıyor. İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER