A3 Haber

Kılıçdaroğlu: Dünya kadar dert var sen CHP ile uğraşıyorsun

Kılıçdaroğlu: Dünya kadar dert var sen CHP ile uğraşıyorsun

Kılıçdaroğlu: Dünya kadar dert var sen CHP ile uğraşıyorsun
Kasım 26
15:39 2019

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kamuoyunda tartışmalara neden olan “Saray’a giden CHP’li” tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizlere kumpas kuruyorlar, isterseniz Çin Seddi’ni getirin, yıkıp geçeceğiz. Memleketin Dünya kadar dert var, sorunları çözeceğine CHP ile uğraşıyorsun” diye konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada son günlerde gündemi meşgul eden bir CHP’linin Saray’a gittiği yönündeki iddialara dolaylı olarak değinerek, “Bir partiye kumpas kurmak doğru değil. Dedikodu üzerinden siyaset yapılmaz” dedi.
Kılıçdaroğlu, CHP’ye kumpas kurulduğunu vurgularken, ” Bizlere kumpas kuruyorlar. İsterseniz Çin Seddi’ni getirin, yıkıp geçeceğiz. Onlar sanıyorlar ki bir şey söyledik hemen geri adım atacağız”dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a çağrı

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile canlı yayında tartışma teklifini bir kez daha yineleyerek “Kumpas kuracaksın, eleştireceksin, bir sürü laf edeceksin, sana söyledim, laf edeceksen karşıma geleceksin, bir sürü televizyon kanalın var” diye konuştu.

“Sen kim oluyorsun da CHP’yi ağzına alıyorsun”

AKP’ye oy veren yurttaşlara seslenen Kılıçdaroğlu , “Bir partiye kumpas kurmak doğru bir şey değil. Dedikodu üzerinden siyaset yapmak da doğru değildir. Senin görevin ne? Memleketin dünya kadar derdi var, sen o sorunları çözeceğine CHP ile uğraşıyorsun. Niçin bizimle uğraşıyor? Çünkü önündeki en büyük engel olarak bizi görüyor. Sen kim oluyorsun da CHP’yi ağzına alıyorsun. CHP sıradan bir parti değil. Dünyanın en köklü partilerinden birisidir. CHP’yi kuranlar savaş meydanlarından çıkıp gelenlerdir. Biz onların mirasçısıyız. Biz her inanca saygılıyız” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER