A3 Haber

Meral Akşener: Boş işlerle, kumpaslarla uğraşmayın

Meral Akşener: Boş işlerle, kumpaslarla uğraşmayın

Meral Akşener: Boş işlerle, kumpaslarla uğraşmayın
Kasım 26
10:35 2019

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Saray’a giden CHP’li” tartışmalarıyla ilgili ilk kez konuştu. Akşener, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yandaş medyayı eleştirirken, “Meğer yandaş medya CHP’yi ne kadar seviyormuş. Boş işlerle, kumpaslarla uğraşmayın” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, son günlerde kamuoyunun gündemini meşgul eden “Saray’a giden CHP’li” tartışmaları hakkında ilk kez konuştu. Akşener, tartışmalar üzerinden yandaş medyaya yüklenirken, “Muhalefet partilerinin sağlığıyla zerre ilgilenmeyen yandaş medyanın tavrı ilgimi çekti”dedi.

“Meğer yandaş medya CHP’yi ne kadar seviyormuş”

Akşener, gerçeklerin bir gün ortaya çıkacağını vurgularken, “Doymak bilmez heveslerin kirlettiği alanlardan biri de siyaset. Son günlerde CHP’yi merkez alan bir tartışma yaşanıyor. Meğer yandaş medya CHP’yi ne kadar seviyormuş. Muhalefet partilerinin sağlığıyla zerre ilgilenmeyen yandaş medyanın tavrı ilgimi çekti. Gerçeklerin bir gün mutlaka gün yüzüne çıkmak gibi bir huyu var. Kim kimin kaynağı, siyaset kurumunu kim kirletiyor öğreneceğiz. Siyaset milletin huzuru için yapılır. İYİ Parti için bu yanıyla ilgilidir. Biz vatandaşın derdine sebep olanları. Vatandaşın sırtına yeni yükleri bindirenlerle ilgileniyoruz. Kimin kiminle görüştüğünü vatandaşa dokunuyorsa dikkat deriz. Bizim siyaset anlayışımızda ikbal hesaplarıyla dümen çevirmek yoktur” diye konuştu.

“Madem Saray’a gidenleri konuşuyoruz”

Akşener, “Saray’a giden CHP’li” tartışmaları üzerinden AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a eleştirilerini sıralarken, “Madem Saray’a gidenleri konuşuyoruz, kim Saray’a gitti de Erdoğan’ı ikna etti de santral bacalarına filtre takılmasını engelledi onu merak ediyorum. Saray’a kim gitti de Sayın Erdoğan’ı elektiriğe, doğalgaza yüzde 70 zam yapmasına ikna etti onu merak ediyorum. Saray’a kim gitti de Sayın Erdoğan’ı Tank Palet Fabrikası’nı Katarlılara satmaya ikna etti onu merak ediyorum. Saray’a kim gitti de Sayın Erdoğan’ı teröristi devlet televizyonuna çıkarmayı ikna etti onu merak ediyorum” dedi.

“Boş işlerle, kumpaslarla uğraşmayın”

Akşener, AKP iktidarına yurttaşların sesine kulak vermesi için çağrıda bulunurken, “İktidara geldiklerinde bir lira olan mazot 6,60 lira oldu. İktidara geldiklerinde bir ton yemin fiyatı 780 lirayken 4 kat artmış. Benim çiftçim nasıl ayakta kalıyorlar onu merak etmiyorlar. Mesele vatandaşım olunca havaya bakıp ıslık çalıyorlar. Boş işlerle, kumpaslarla uğraşmayın.Türkiye’nin en büyük şanssızlığı 17 yıldır vizyonsuz bir iktidar tarafından yönetilmesidir” şeklinde konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER