A3 Haber

Meclis’te söz alan vekil sevgilisine evlilik teklif etti

Meclis’te söz alan vekil sevgilisine evlilik teklif etti

Meclis’te söz alan vekil sevgilisine evlilik teklif etti
Kasım 28
21:48 2019

İtalya Temsilciler Meclisi, deprem sonrası yapılaşma hakkında hararetli müzakereler sürerken ilginç bir ana sahne oldu. Meclis Başkanı’ndan söz alan milletvekili Flavio Di Muro, sevgilisine evlilik teklif  etti.

İtalya Parlamentosu’nun alt kanadı olan Temsilciler Meclisi’nde perşembe günü deprem bölgelerinde yapılaşma hakkında yasa görüşmeleri sırasında Meclis Başkanı Roberto Fico’dan söz isteyen milletvekili Di Muro, konuşmasına önce Fico’dan özür dileyerek kız arkadaşına hitap edeceğini açıkladı.

Milletvekili Di Muro, “Bu önemli görüşmeleri keseceğim için kusuruma bakmayın. Size değil tribünde oturan kız arkadaşıma hitap edeceğim. Elisa, benimle evlenir misin?” dedi.

“Hiç yeri değil”

Di Muro’nun hareketi yakınındaki milletvekilleri tarafından coşkuyla karşılanırken Meclis Başkanı Roberto Fico aynı fikir de değildi.

Fico, tartışmalar sıranda gelen beklenmedik hareket üzerine, “Tamam, anlıyorum ama hiç de yeri olduğunu düşünmüyorum.” sözleriyle Di Muro’ya tepki gösterdi. Kadının evlenme teklifine ne cevap verdiği ise duyulmadı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER