A3 Haber

İmamoğlu’ndan Mansur Yavaş ve Burak Oğuz’a destek

İmamoğlu’ndan Mansur Yavaş ve Burak Oğuz’a destek

İmamoğlu’ndan Mansur Yavaş ve Burak Oğuz’a destek
Aralık 23
12:48 2019

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş hakkında başlatılan soruşturmaya sert tepki gösterdi. İmamoğlu, geçen hafta tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’a da destek verdi.

Ekrem İmamoğlu, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında başlatılan soruşturmaya tepki gösterirken, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz’a da destek verdi.

İmamoğlu Mansur Yavaş hakkındaki suçlamaları kınadığını belirtirken, “CHP’li belediye başkanlarımıza yönelik bir saldırı söz konusu. Bu saldırı ne yazık ki Ankara’da bir gelenek haline gelmiş. Bu baskıyla birlikte politikaların engellenmesine yönelik bir gelenek ortaya konmuş. Kaygıyla izlediğimiz bir süreç. Mansur Yavaş’a karşı sürdürülen iftira ve soruşturma sürecini buradan kınıyorum. Bu kampanyaların sonuçsuz kalacağına olan inancım tamdır. Mansur Yavaş’ın her zaman yanında olduğumuzu ve kendisini desteklediğimizi buradan ifade ederim. Urla Belediye Başkanımızın tutuklanması ve yerine kayyum atanmasını da protesto ediyorum” diye konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER