A3 Haber

Taraftar çok istedi, Sergen Yalçın Beşiktaş’a geldi

Taraftar çok istedi, Sergen Yalçın Beşiktaş’a geldi

Taraftar çok istedi, Sergen Yalçın Beşiktaş’a geldi
Ocak 27
13:07 2020

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanıyor. Taraftarın çok istediği Sergen Yalçın ile bir buçuk yıllık anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Listesinde Sergen Yalçın, Samet Aybaba ve bir kaç isim daha olan siyah beyazlılarda başkan Ahmet Nur Çebi ve futbolun yöneticileri bugün bir araya gelerek karar toplantısı yapacak. Şu an en güçlü adayın Sergen Yalçın olduğu öğrenilirken, kararın da bu yönde alınması bekleniyor.

Abdullah Avcı gelmeden önce de takımın başında Sergen Yalçın’ı görmek isteyen taraftarların isteğini göz önünde bulunduran yönetim, başka bir isimle anlaşıp daha ilk maçlardan yıpratılmasını istemiyor. Bu sebeple Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor. Beşiktaş yönetimi en geç yarına kadar teknik direktör kararını açıklama düşüncesinde.

NTV Spor’un haberine göre Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın ile Vodafone Park’ta bir araya geldi ve 47 yaşındaki isim ile bir yılı opsiyonlu iki buçuk yıllık anlaşmaya vardı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER