A3 Haber

CHP’li Salıcı’dan CNN Türk muhabirinin sorusuna yanıt: Erdoğan’a sorabiliyor musun?

CHP’li Salıcı’dan CNN Türk muhabirinin sorusuna yanıt: Erdoğan’a sorabiliyor musun?

Şubat 25
08:27 2020

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CNN Türk muhabirinin sorduğu soruya tepki göstererek, “Siz Cumhurbaşkanına gidip Kılıçdaroğlu böyle sorular sormuştu, yanıtınız var mı diye sorabiliyor musun?” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın, dün CHP Genel Merkezi’nde düzenlediğini basın toplantısında CNN Türk muhabiri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sorduğu “Fethullah Gülen cemaati” sorularını sordu.

Sorunun ardından CHP’li Salıcı ile CNN Türk muhabiri arasında Erdoğan polemiği yaşandı.

CNN Türk muhabiri, Oğuz Kaan Salıcı’ya Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a sorduğu Gülen cemaati sorularını hatırlatarak, “FETÖ’nün siyasi ayağı tartışması devam ediyor siyasette. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir medya kuruluşuna açıklamalar yaptı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için bazı sorular sordum dedi. 17-25 Aralık 2013’ten çok kısa bir süre önce, kılıçların çekildiği bir dönemde acaba Kılıçdaroğlu, ‘Bunlarla ne konuştu, ne takım tekliflere neler dedi?’ ifadelerini kullandı. ‘Yurtta Sulh Konseyi’nin adı nereden geliyor?’ dedi. Bu açıklamalara CHP olarak yanıtınız ne olur?” şeklinde bir soru yöneltti.

Salıcı tepki gösterdi

Salıcı, CNN Türk muhabirinin sorduğu soruya tepki göstererek, “Siz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gidip Kılıçdaroğlu böyle sorular sormuştu buna ne cevap vereceksiniz diye sordunuz mu? Ya da sizin sorunuz engellendi mi? Ya da buna bir cevap alabildiniz mi?” şeklinde yanıt verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER