A3 Haber

Kadın cinayeti: Komşusunu katletti, annesini yaraladı, intihar etti

Kadın cinayeti: Komşusunu katletti, annesini yaraladı, intihar etti

Kadın cinayeti: Komşusunu katletti, annesini yaraladı, intihar etti
Nisan 01
21:41 2020

İzmir Ödemiş’te Levent D. öğle yemeği için geldiği evinde tartıştığı işyerinden komşusu olan Aysim Erülker’i bıçakla katletti. Araya giren annesi Nilgün D.’yi de ağır yaralayan Levent D., olayın ardından dördürcü kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etti.

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Anadolu Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan dört katlı bir binanın üst dairesinde, saat 15.00 sıralarında iddiaya göre, halı yıkama işiyle uğraşan 28 yaşındaki Aysim Erülker, sanayide karşı dükkan komşusu olan 32 yaşındaki oto tamircisi Levent D. ile bir sorunu hakkında konuşmak için evine gitti.

Tartışma bahanesiyle Levent D., bıçakla Erülker’e saldırarak katletti. Oğlunu engellemek için araya giren 51 yaşındaki anne Nilgün D.’de de ağır yaralandı. Olayın ardından balkona çıkan Levent D., dördüncü kattan atlayarak intihar etti.

Anne Nilgün D. ağır yaralı

Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Levent D.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Aysim Erülker ve Nilgün D. ise ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve iki çocuk annesi Erülker, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Erülker’in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Ağır yaralanan Nilgün D.’nin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER