A3 Haber

Seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla otogarlar kalabalıklaştı

Seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla otogarlar kalabalıklaştı

Seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla otogarlar kalabalıklaştı
Haziran 01
12:47 2020

Uzun bir süredir uygulanan seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından çok sayıda kişi yola çıktı. Bir çok ilde vatandaşlar otogarlara akın etti.

A3 Haber Merkezi- Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan seyahat kısıtlaması bugün sona erdi. Türkiye genelinde seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından çok sayıda kişi bulunduğu ilden ayrılmak için yola çıktı. Bir çok ilde, başka illere gitmek isteyen vatandaşlar otogarlara akın etti. Uzun süredir ıssız kalan otogarlar, tekrardan kalabalıklaştı.

Dün terhisleri geciken askerler otogarlara akın etmiş, memleketlerine dönmeye başlamıştı. Seyahat kısıtlaması nedeniyle anne ve babasının üç aydır İstanbul’da kaldığını söyleyen İmdat Aslan, “Anne ve babamı Erzurum’a gönderdim. 3 aydır evden çıkmıyorlardı kısıtlama nedeniyle” dedi.

“Yoğunluk beklenenden fazla”

Bir otobüs firmasında görevli olan Adnan Kılınç da yoğunluğun beklediklerinden fazla olduğunu ifade ederek, “Durum beklediğimizden daha iyi. Şu an 5-6 tane ek servisimiz var, yoğunluk çok. Dünden bu yana en az 15 araba askerleri gönderdik. Bugün de buradan gönderiyoruz. İşler herhalde yoluna girecek” diye konuştu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER