A3 Haber

Doktor ölümleri sürüyor: Dr. Ahmet Akbaş, Covid-19 sonucu yaşamını yitirdi

Doktor ölümleri sürüyor: Dr. Ahmet Akbaş, Covid-19 sonucu yaşamını yitirdi

Doktor ölümleri sürüyor: Dr. Ahmet Akbaş, Covid-19 sonucu yaşamını yitirdi
Ekim 07
13:59 2020

İstanbul’da Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olan Dr. Ahmet Akbaş, Covid-19 izolasyonunun ardından yaşamını yitirdi.

A3 Haber Merkezi- İstanbul’da bulunan Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalışan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Ahmet Akbaş’ı Kovid-19 izolasyonunun ardından yaşamını yitirdi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde çalışan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Ahmet Akbaş’ı COVİD-19 izolasyonunun ardından kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz” denildi.

Diyarbakır’da 12 sağlık çalışanı koronavirüsten yaşamını yitirdi

Öte yandan Diyarbakır Sağlık Platformu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre 7 Ekim itibariyle kentte toplam 915 sağlık çalışanına Covid-19 tanısı konuldu. En fazla tanı konan sağlıkçıların diş hekimi ve ebelerin olduğu belirtilen verilerde, 12 sağlık çalışanın ise yaşamını yitirdiği açıklandı.

Platform, 220 hekim/dişhekimi, bir diş hekimi klinik yardımcısı, 324 hemşire/ebe, 34 paramedik/ATT, 123 personel, 48 tekniker, 15 otomasyon görevlisi, 15 güvenlik görevlisi, 24 memur, 11 laborant, altı biyolog, dört mühendis, altı müdür/ müdür yardımcısı, dokuz şoför, bir aşçı, 44 sekreter, bir raportör, iki portör, iki sosyal hizmet uzmanı, dört psikolog, bir çocuk gelişim uzmanı, bir eczacı, iki fizyoterapist, iki işçi ve dört muhasebe çalışanın salgına yakalandığını paylaştı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER