A3 Haber

İşyeri hekimi Salih Kanlı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

İşyeri hekimi Salih Kanlı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

İşyeri hekimi Salih Kanlı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi
Ekim 17
17:30 2020

TTB, İstanbul’da işyeri hekimi olarak çalışan doktor Salih Kanlı’nın koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurdu.

A3 Haber Merkezi- İstanbul’da işyeri hekimi olarak çalışan doktor Salih Kanlı, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Kanlı’nın ailesine ve tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı diledi.

“Acımız da öfkemiz de büyük”

İstanbul Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: “1977 yılı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunlarından, üyemiz Dr. Salih Kanlı’yı yaklaşık 10 gündür Covid-19 tanısıyla yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede 17 Ekim 2020 tarihinde kaybettik.

Uzun yıllar boyunca Büyükçekmece Sağlık Grup Başkanlığı’nı sürdüren Dr. Salih Kanlı bu görevinden emekli olduktan sonra işyeri hekimliği yapmaya başlamıştı. İşyeri hekimliği yapmaktayken Covid-19 sebebiyle yaşamını yitiren sevgili meslektaşımızın başta ailesi olmak üzere yakınlarının derin acısını paylaşıyor, tüm hekim ve sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Hastane acillerinde, polikliniklerde, Aile Sağlığı Merkezlerinde, işyerlerinde pandemiye karşı mücadele veren hekimler ve sağlık çalışanları arasında hastalanan ve vefat edenlerin sayısı günden güne artıyor. Arkadaşlarımızı önlenebilir bir hastalık sebebiyle kaybediyoruz. Acımız da öfkemiz de büyük. Hükümet ve Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere yetkililerin sesimize kulak vermesini bir kez daha canımız yanarak talep ediyoruz.

 

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER