A3 Haber

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere mazot desteği vermeye başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere mazot desteği vermeye başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere mazot desteği vermeye başladı
Mart 16
17:58 2022

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye’nin yerelde en kapsamlı mazot desteğini başlattıklarını duyurdu. Yavaş “17 bin 702 çiftçimizin Başkent Kartına 34 milyon 746 bin 700 TL mazot desteği yatırdık.” açıklamasında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki çiftçilere mazot desteğine başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bizim en büyük hayalimiz Ankaralıyı zengin etmek. 17 bin 702 çiftçimizin Başkent Kartına 34 milyon 746 bin 700 TL mazot desteği yatırdık. Biz burada kaybedeni olmayan büyük bir aileyiz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda yerli üreticilere Başkent Kart dağıtımına başlayan Büyükşehir Belediyesi, başvuruda bulunan 17 bin 702 çiftçinin Başkent Kartına mazot desteğini yatırdı. Belediyenin açıklamasında “Başkent Kartlara yatırılan 34 milyon 746 bin 700 TL’lik mazot desteği, yerli üretici kadar kent ekonomisini de canlandıracak.” değerlendirmesi yapıldı.

Çiftçilere müjdeyi “Bizim en büyük hayalimiz Ankaralıyı zengin etmek” sözleriyle sosyal medya hesapları üzerinden veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ülke ekonomisi ve mazot fiyatları ortada. Ankaralı yerli üretici üretmeye devam etsin diye Türkiye’nin yerelde en kapsamlı mazot desteğine başladık. 17 bin 702 çiftçimizin Başkent Kartına 34 milyon 746 bin 700 TL mazot desteği yatırdık. Biz burada kaybedeni olmayan büyük bir aileyiz” dedi.

Mazot desteği başkent kartlara yatırıldı

Geçtiğimiz aylarda yerli üreticilere Başkent Kart dağıtımına başlayan Büyükşehir Belediyesi, başvuruda bulunan 17 bin 702 çiftçinin Başkent Kartına mazot desteğini yatırdı. Başkent Kartlara yatırılan 34 milyon 746 bin 700 TL’lik mazot desteği, yerli üreticinin ekonomisi kadar kent ekonomisini de canlandıracak.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER