A3 Haber

Oscar töreninde Chris Rock’a tokat atan Will Smith istifa ettiğini duyurdu

Oscar töreninde Chris Rock’a tokat atan Will Smith istifa ettiğini duyurdu

Oscar töreninde Chris Rock’a tokat atan Will Smith istifa ettiğini duyurdu
Nisan 02
20:47 2022

Oscar töreninde eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili bir espri yapan Chris Rock’a sahnede tokat atmasıyla ver ardından hakaret etmesiyle gündeme oturan Will Smith, Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nden istifa etti.

Geçtiğimiz Pazar 94. kez düzenlenen Oscar Ödül Töreni’nde sunucu Chris Rock’a canlı yayında tokat attıktan sonra hakaret eden oyuncu Will Smith dikkat çekici bir karar aldı. Will Smith, Akademi’den istifa ettiğini duyurdu.

Gelişmeyi ABD merkezli Variety dergisi duyurdu.

Smith yaptığı açıklamada, yaptıklarını ‘şok edici, acı verici ve affedilemez’ olarak nitelendirdi ve Akademi Yönetim Kurulu’nun uygun gördüğü ek sonuçları kabul edeceğini söyledi.

Smith, “Yaptıklarımı tamamen kabul ediyorum ve sonuçlarına katlanacağım. Tokat atmam şok ediciydi, acı vericiydi ve mazur görülemezdi. Yaraladıklarımın listesi uzun ve Chris’i, ailesini, birçok yakın arkadaşımı, sevdiklerimı, etkinliğe katılanları ve dünyanın her yerinden bu töreni izleyenlerı içeriyor” dedi.

Will Smith, yaptığı açıklamada “Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından mahrum bıraktım. Kalbim kırık” diye konuştu. Smith, ‘bu nedenle akademiyi bıraktığını ve kurulun uygun göreceği diğer cezaları da kabul edeceğini’ ifade etti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER