A3 Haber

Bakan Varank konuştu: Türkiye olarak muazzam bir sıçramanın arifesindeyiz

Bakan Varank konuştu: Türkiye olarak muazzam bir sıçramanın arifesindeyiz

Bakan Varank konuştu: Türkiye olarak muazzam bir sıçramanın arifesindeyiz
Temmuz 06
16:50 2022

Türkiye’nin muazzam bir sıçramanın arifesinde olduğunu söyleyen Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bakmayın siz karamsarlık pompalayanların sözlerine” diyerek “Yahu bir kere de mutlu olun be” dert yandı.

AKP’li bakanların ekonomik krizle ilgili tepki çeken değerlendirmelerine bir katkı da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi. Varank, Kocaeli’nde Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan yatırım alan şirketlerin tanıtım programına katıldı.

“Muazzam bir sıçramanın eşiğindeyiz” 

“Muazzam bir sıçramanın arifesindeyiz” diye açıklama yapan Varank, “Bakmayın siz karamsarlık pompalayanların sözlerine” dediği konuşmasını şöyle sürdürdü:

  • Bunlar, ‘Siz asla TOGG’u yapamazsınız’ dedi. ‘Hani nerede bunun fabrikası’ dediler. Şimdi TOGG’u test sürüşünde görmüşler geçen gün. Buradan Bursa’ya giderken, Osmangazi Köprüsü’nde, TOGG’un videoları yayınlanmış. Şimdi diyorlar ki ‘Biz size bunu yapamazsınız, demedik. Biz size bunu satamazsınız, diyoruz.

“Bunların karamsarlığı hiç bitmeyecek” 

  • ‘Daha yola çıkmadan eskidi’ diyenleri mi ararsınız, ‘Bunun neresi yerli’ diyenleri mi ararsınız? Aracın doğuştan elektrikli olduğunu bilmeden ‘Geç kaldınız’ diyenleri mi ararsınız? Yahu bir kere de mutlu olun be. Takdir, tebrik, teşekkür zaten beklemiyoruz da hiç değilse anlamsız eleştirilerle bu işlere bunca emeği veren, hayatını bu işlere adayan insanların en azından moralini bozmayın. Bazılarının karamsarlığı, iş bilmezliği, art niyeti hiç bir zaman bitmeyecek.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER