A3 Haber

Gülşen’in tahliye sonrası ilk konseri iptal edildi

Gülşen’in tahliye sonrası ilk konseri iptal edildi

Gülşen’in tahliye sonrası ilk konseri iptal edildi
Eylül 14
18:45 2022

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan tahliye edilen Gülşen’in Kartal’da vermesi beklenen ilk konseri iptal edildi.

İmam hatip liselilere yönelik nisan ayındaki sözleri gerekçesiyle üç yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Gülşen hakkında verilen ev hapsi kararı sonlandırılmıştı. 16 Eylül’de İstanbul Kartal’daki bir mekanda sahne alması beklenen Gülşen’in konseri iptal edildi.

Ataşehir’de 30 Nisan 2022’de verdiği bir konserde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle konutu terk etmemek şartıyla tahliyesine karar verilen şarkıcı Gülşen hakkında itiraz üzerine üst mahkemece ev hapsinin kaldırılmasına karar verilmişti. Karar sonrası daha önce yapılan anlaşmalar gereği Gülşen’in konserlerine çıkacağı açıklanmıştı.

Konseri iptal edildi

İlk konserini Kartal’da 16 Eylül’de vermesi beklenen Gülşen’in konseri iptal edildi. Konserin neden iptal edildiğine ilişkin açıklama yapmayan mekan yetkilileri, konserin ileri bir tarihte gerçekleşeceğini fakat net bir tarih belirlenmediğini belirtti.

50 konseri iptal

DHA muhabirine açıklama yapan menajeri Haluk Şentürk, bir süre dinlenme kararı alan Gülşen’nin yılbaşına kadar planlanan 50 konserini iptal ettiğini söyledi.

Gülşen’in Avukatı Emek Emre de konseri iptallerinin hukuki bir yönünün bulunmadığını, kararın tamamen Gülşen’in inisiyatifinde olduğunu belirtti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER