A3 Haber

Ağrı’da yolcu otobüsü ile çarpışan yakıt yüklü tanker alev aldı: Ölü ve yaralılar var

Ağrı’da yolcu otobüsü ile çarpışan yakıt yüklü tanker alev aldı: Ölü ve yaralılar var

Ağrı’da yolcu otobüsü ile çarpışan yakıt yüklü tanker alev aldı: Ölü ve yaralılar var
Kasım 07
15:16 2022

Ağrı’da tanker ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrası iki araçta da yangın çıktı. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kazada yedi kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Kazada çok sayıda yaralının olduğu da belirtildi.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde otobüs ile tankerin çarpıştığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kazada yedi kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Çarpışmanın etkisiyle alev alan otobüsü, itfaiye ekipleri söndürmeye çalışıyor. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Bakan Koca: İkisi ağır, 11 yaralı var

Ağrı’nın Tutak ilçesinde meydana gelen kazayla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, “Bugün maalesef bir diğer trafik kazası da Ağrı Tutak kara yolunda bir otobüsün tankere çarpması sonucu yaşandı. 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2’si ağır 11 yaralı var. Vefat edenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

 

İki günde dört otobüs kazası

Dün Bolu’da devrilen yolcu otobüsünde üç kişi hayatını kaybetmiş, 16 kişi yaralanmıştı. Sabah Amasya’nın Taşova ilçesinde iş makinesine çarpan tur otobüsünde bulunan üç kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Yine dün Yeniden Refah Partisi’nin Ankara’da yapılan 2’nci Olağan Genel Kurulu sonrası Kayseri’ye dönüş yolunda olan, partililerin taşındığı yolcu otobüsünün Nevşehir’de şarampole devrildiği kazada 17 kişi yaralandı.

Bugün Sivas’ın Gürün ilçesinde geri gönderme merkezine götürülen göçmenleri taşıyan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu iki kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER