A3 Haber

Bahçeli iktidarı eleştirenlere “arızalı güruh”, hükümeti istifaya çağıran taraftarlara “bir avuç holigan” dedi

Bahçeli iktidarı eleştirenlere “arızalı güruh”, hükümeti istifaya çağıran taraftarlara “bir avuç holigan” dedi

Bahçeli iktidarı eleştirenlere “arızalı güruh”, hükümeti istifaya çağıran taraftarlara “bir avuç holigan” dedi
Şubat 28
11:11 2023

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki toplantısında konuştu. Bahçeli, deprem sürecinde iktidarı eleştirenleri “arızalı güruh” diye nitelendirdi, tribünlerde hükümeti istifayı davet eden taraftarlara da “bir avuç holigan grubu” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

  • İçi dışı, yanı yöresi, önü arkası fitne fesat yumağına dönen bazı münafık siyasetçilerin çadır üzerinden sürdürdükleri iftira sağanağına rağmen binlerce çadırın kurulumu gerçekleştirilmiş ve bu kapsamdaki çalışmalar da devam etmektedir. Bölgeye günlük on binin üzerinde çadır sevk edilmektedir. Kaldı ki, çarpıcı gerçekler her şeyiyle ortadadır. Devleti ve hükümeti suçlayan güruh arızalıdır, art niyetlidir.
  • Kimse yalnız, kimsesiz ve sahipsiz değildir. Felaketten ekonomik ve siyasi rant devşirmeye heveslenenlerin devleti töhmet altında bırakma arayışları tek kelimeyle bozgunculuktur. Türk sporunu siyasi kutuplaşmanın içine çekmek için kullananlar, tarihi bir yanlışın tam ortasındadır. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan bazı müsabakalar esnasında stadyumlardan ‘hükümet istifa’ bağrıntısının koro halinde seslendirilmesi, deprem felaketinde hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımıza saygısızlıktır. Türkiye’nin ağır sonuçlarıyla kıyasıya mücadele ettiği süreçte Türk futbolunu lekelemeye, kutuplaşma dalgasını sahaya yansıtmaya çalışanlar alçakça bir kurgunun içinde. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış zillet komplosudur. Tribünler çürük sloganların atılacağı mekanlar olamaz.
  • Kalabalıklar arasına sızarak devlete ve hükümete meydan okunmasını provoke edenlerin tespiti yapılmalı.
  • Türk sporu düştüğü karanlık dehlizden el birliğiyle çıkarılmalı. Bu hedef gerçekleşene kadar gönül verdiğim Beşiktaş’tan ayrıldığımı tekrar addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm. Karagümrük’e gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER