A3 Haber

Erdoğan “Görevimin başındayım” pozu verdi: TRT paylaştı

Erdoğan “Görevimin başındayım” pozu verdi: TRT paylaştı

Erdoğan “Görevimin başındayım” pozu verdi: TRT paylaştı
Nisan 27
18:51 2023

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, Putin’e bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılan Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için teşekkür etti. TRT, Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le telefonda görüşürkenki fotoğraflarını paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan gerçekleştirilen açıklamaya göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede Türkiye-Rusya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

TRT, Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le telefonda görüşürkenki fotoğraflarını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılan Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için Rusya Devlet Başkanı Putin’e teşekkür etti.

Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti.

Görüşmede Suriye’deki gelişmeler de ele alındı. Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER