A3 Haber

Alkollü yaralıların şiddetine maruz kalan doktor, beyin travması geçirdi

Alkollü yaralıların şiddetine maruz kalan doktor, beyin travması geçirdi

Alkollü yaralıların şiddetine maruz kalan doktor, beyin travması geçirdi
Haziran 16
18:36 2023

Samsun’da hastaneye alkollü ve yaralı olarak gelen kişilerin saldırısına uğrayan doktor, beyin travması geçirdi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir kavgada yaralananlar Çarşamba Devlet Hastanesi’ne getirildi. Doktor Ekrem Kayaalp yaralıların başka hastaneye sevkini isteyince alkollü olduğu öne sürülen yaralı yakınları Kayaalp’e saldırarak darbetti.

Doktor Kayaalp saldırı sorucu görme ve bilinç kaybı yaşadığı için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Validen açıklama

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çarşamba Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Ekrem Kayaalp’in darbedildiği saldırıyı kınadı.

Kayaalp’a acil şifa dileyen Dağlı, “Tüm sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, konunun yakinen takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum” ifadesini kullandı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden açıklama

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada da 15 Haziran’da Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne aralarında husumet yaşanan kişilerin tedavi amaçlı getirildiği belirtildi:

Bu kişilerin tedavisi sırasında görevli hekim Ekrem Kayaalp ile sağlık çalışanlarına yönelik fiziki saldırı yaşandığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: “Acil servisimizde kullanılan ekipmanların da büyük zarar gördüğü saldırı sonrası beyaz kod işlemi başlatılmış, Sağlık Müdürlüğümüz tarafından kolluk güçleri ve yetkili adli makamlarla irtibata geçilmiş, yaralanan hekimimizin tedavisine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başlanmıştır. Sağlık Müdürlüğü olarak bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, hekimimize ve Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servis ekibimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşanan bu hadisenin hukuken her aşamasında yakından takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.”

About Author

Serdar

Serdar

Related Articles

TÜM HABERLER