A3 Haber

Eski İngiliz İstihbaratçı Beyoğlu’nda ölü bulundu

Eski İngiliz İstihbaratçı Beyoğlu’nda ölü bulundu

Eski İngiliz İstihbaratçı Beyoğlu’nda ölü bulundu
Kasım 11
14:52 2019

Eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier, Beyoğlu’nda ölü bulundu. 48 yaşındaki Le Mesurier’in yüzünde kesici alet yarası, elleri ve ayaklarının ise kırık olduğu tespit edildi.

Karaköy Kılıç Ali Paşa Cami görevlileri, caminin yan tarafında bir kişinin yerde hareketsiz yattığını görünce polis çağırdı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan kişinin öldüğünü belirledi. Cesedin yüzünde kesici alet yarası, elleri ve ayaklarının ise kırık olduğu tespit edildi. Ceset ilk incelemeler sonrası otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

‘YÜKSEKTEN DÜŞME’

Yapılan incelemede cesetin Suriye’de “Beyaz Baretliler” olarak bilinen gruba desteği ile tanınan eski İngiliz istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’e ait olduğu olduğu tespit edildi. 48 yaşındaki Le Mesurier’in şüpheli ölümü, polis kayıtlarına göre “yüksekten düşme” olarak geçti.

Le Mesurier’in eşinin ilk ifadesinde saat 04.00 sıralarında uyku ilacı aldıklarını, kapının çalınması üzerine uyandığını ve eşinin cesedini çevredekilerin uyarısı üzerine gördüğünü söylediği belirtildi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER