A3 Haber

Eşi ve kızının yüzünü yakıp serbest kalmıştı, tepkilerin ardından tutuklandı

Eşi ve kızının yüzünü yakıp serbest kalmıştı, tepkilerin ardından tutuklandı

Eşi ve kızının yüzünü yakıp serbest kalmıştı, tepkilerin ardından tutuklandı
Kasım 12
00:19 2019

Naylon poşeti yakıp, eriterek, eşi M.İ. (20) ile kızı N.İ.’nin (3) yüzlerine damlatan ve emniyetteki sorgusunun ardından serbest kalan Ramazan İ., tepkilerin ardından tutuklandı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, naylon poşeti yakıp, eriterek, eşi M.İ. (20) ile kızı N.İ.’nin (3) yüzlerine damlatan ve emniyetteki sorgusunun ardından serbest kalan Ramazan İ. (27) hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ.’nin polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi.

Ramazan İ., savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi, ardından tutuklanarak cezaevine kondu.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILMIŞTI

DHA’nın haberine göre polis ekipleri, M.İ. ile kızı N.İ.’yi hastaneye götürdü, tedavisinin ardından da ifadesine başvurdu.

Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla M.İ. ile kızı H.İ. ve oğlu E.İ. (2) sığınma evine yerleştirildi. Gözaltına alınan Ramazan İ. ise emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

İKİNCİ KEZ GÖZALTINA ALINDI, CEZAEVİNE KONDU

Olayla ilgili yapılan haberlerden sonra Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ.’nin, ifadesi alınmak üzere, polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi.

Ramazan İ., güvenlik güçleri tarafından yakalanarak, ikinci kez gözaltına alındı. Savcılık kararı ile polis zoruyla adliyeye götürülen Ramazan İ., savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edildi. Ramazan İ. tutuklanarak cezaevine kondu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER