A3 Haber

Gazeteci Canan Coşkun ve belgeselci Kazım Kızıl gözaltına alındı

Gazeteci Canan Coşkun ve belgeselci Kazım Kızıl gözaltına alındı

Gazeteci Canan Coşkun ve belgeselci Kazım Kızıl gözaltına alındı
Kasım 14
08:00 2019

Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünü araştırmak için kurulan komisyonun çalışmalarını takip eden Gazeteci Canan Coşkun ve Belgeselci Kazım Kızıl Giresun’da gözaltına alındı.

Gazeteci Burcu Karakaş, sosyal medya hesabından Gazeteci Canan Coşkun ve Belgeselci Kazım Kızıl’ın Giresun’da gözaltına alındığını duyurdu.

Karakaş, “Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünü araştırmak için kurulan komisyonun çalışmalarını takip eden arkadaşlarımız gazeteci Canan Coşkun (@canancoskun) ve belgeselci Kazım Kızıl (@kazimkizil) Giresun’da gözaltına alındı” paylaşımı yaptı.

Karakaş, daha sonra “Giresun’da gözaltına alınan arkadaşlarımız gazeteci Canan Coşkun ve belgesel yönetmeni Kazım Kızıl, yarın savcılığa çıkarılacak. Geceyi gözaltında geçirecekler” bilgisini paylaştı.

RSF: Gazetecilere yönelik usandıran tacize son verilsin

Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) örgütünün Türkiye Temsilcisi Erol Önderoğlu da “Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümünü araştıran TBMM Komisyonu’na Giresun Eynesil’de eşlik ederken gözaltına alınan meslektaşlarımız Canan Coşkun ve belgeselci Kazım Kızıl’ın serbest bırakılmasını talep ediyoruz. Gazetecilere yönelik usandıran tacize son” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER