A3 Haber

Dolandırıcıların hedefi bu kez jigololar oldu

Dolandırıcıların hedefi bu kez jigololar oldu

Dolandırıcıların hedefi bu kez jigololar oldu
Kasım 25
14:01 2019

Antalya’da, internet üzerinden zengin kadınlarla para karşılığı birlikte olmak isteyen jigoloları dolandıran dokuzu kadın 19 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya’da örgüt ve çete suçlarına bakan Cumhuriyet savcılığı, 12 jigolonun dolandırıldıkları yönündeki şikayetleri üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında araştırma yapan polis, dört ay süren teknik ve fiziki takibin sonunda, para karşılığı zengin kadınlarla birlikte olmak isteyen genç erkekleri dolandıran çetenin izini buldu.

Polis, geçen cuma Antalya, Burdur, Kocaeli, Denizli, Isparta ve Van’da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Antalya’ya getirildi. Sorguları tamamlanan 19 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Liderleri villada yakalandı

Çete lideri olduğu iddia edilen Halis E. ile B.A. adlı kadın, Antalya’da bir villada yakalandı. Villada yapılan aramada 15 bin lira bulundu.

Çetenin kurduğu internet sitesindeki telefon numarasını arayan jigolodan “gold” ve “VIP” üyelik için çeşitli miktarlarda para istediği, bu şekilde 150 bin liralık vurgun yaptığı belirlendi. 12 kişinin şikayetçi olduğu ancak gerçek mağdur sayısının 100’ü geçebileceği, vurgun miktarının ise 1 milyon lirayı bulabileceği iddia edildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER