A3 Haber

‘Birisi yazar kasa fırlatsa gün yüzü göremez’

‘Birisi yazar kasa fırlatsa gün yüzü göremez’

‘Birisi yazar kasa fırlatsa gün yüzü göremez’
Kasım 29
21:41 2019

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanlığı bütçesiyle ilgili konuşurken, “Bugün birisi Cumhurbaşkanına, bakanlara yazar kasa fırlatsa bir daha gün yüzü göremez” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Cumhurbaşkanlığı bütçesi görüşüldü. Bütçe üzerinde konuşan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP’nin iktidara gelirken bütün propagandasını dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’e fırlatılan yazar kasa üzerine kurduğunu hatırlattı. Bugün Cumhurbaşkanlığı bütçesinin olabildiğince artmasına rağmen eleştirilemediğini belirten Başarır, “Bugün birisi Cumhurbaşkanına, bakanlara yazar kasa fırlatsa bir daha gün yüzü göremez” ifadesini kullandı.

İntiharlar üzerinden siyaset yapmadıklarını ancak intiharların nedeninin konuşulmak zorunda olduğunu vurgulayan CHP’li Başarır, Cumhurbaşkanı’nın gündemi değiştirme konusunda çok başarılı olduğunu söyledi. Başarır, “Aladağ’daki facianın yıl dönümü. Neden, çünkü yurt sorunu çözülemedi. Onu konuşamıyoruz. Saraya girip çıkanları konuşuyoruz ama EYT sorununu, işsizliği konuşamıyoruz” diye konuştu. (ANKA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER