A3 Haber

AKP’li vekillerden onayladıkları yasayı veto eden Erdoğan’a teşekkür

AKP’li vekillerden onayladıkları yasayı veto eden Erdoğan’a teşekkür

AKP’li vekillerden onayladıkları yasayı veto eden Erdoğan’a teşekkür
Aralık 03
00:01 2019

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, filtre takılmasının ertelenmesine ilişkin yasayı veto etmesinin ardından, yasayı onaylayan AKP’li vekiller Erdoğan’a teşekkür etti.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

15 termik santralin bacasına filtre takılmasını 2.5 yıl erteleyen düzenlemeyle ilgili olarak da konuşan Çelik, “Cumhurbaşkanımız termik santrallere filtre takılmasını erteleyen düzenlemeyi doğru bulmamış ve az önce veto etmiştir” dedi.

AKP’li vekillerden Erdoğan’a teşekkür

AKP’li vekiller, termik santralların filtresiz çalışmasına olanak sağlayan yasanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından veto edilmesine teşekkür etti. Kamuoyunda büyük tepki çeken yasa tasarısı AKP ve MHP’nin oylarıyla kabul edilmişti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Erdoğan’a minnetini dile getirerek “Cumhurbaşkanımıza tüm Kahramanmaraşlılar adına şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş vekili Ahmet Özdemir ise Erdoğan’a teşekkürünü “Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan, Milletvekillerimizin çabalarını ve vatandaşlarımızın beklentilerini göz ardı etmedi” ifadeleriyle etti.

Maraş vekillerinden Mehmet Cihat Sezal de “Termik santrallerin çalışma süresinin uzatılması konusundaki maddeyi #veto eden Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız sn @RTErdogan ‘a Hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz” paylaşımında bulundu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER