A3 Haber

Balerin Ceren Özdemir’in katilinin ifadesi ortaya çıktı

Balerin Ceren Özdemir’in katilinin ifadesi ortaya çıktı

Balerin Ceren Özdemir’in katilinin ifadesi ortaya çıktı
Aralık 05
11:04 2019

Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı.

Açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesinde kullandıkları sözler kan dondurdu. Arduç Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım, yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım” dediği ortaya çıktı.

Katil Arduç, ‘Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım” ifadesini kullandı. Cinayetten önce bir kapüşonlu mont satın aldığını ve cinayet günü Ceren Özdemir’i yaklaşık dört kilometre takip ettiğini söyleyen zanlı, çantasını gasp etmeyi düşündüğü Özdemir’in kendisinden güçsüz olduğunu değerlendirip, evine kadar izlediğini belirtti. Arduç, “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren’i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat bulduğumda öldürdüm” dedi.

“Polisleri de öldürecektim”

Olaydan sonra kaçtığını söyleyen katil zanlısı, “Yakalandığım sırada polisleri de öldürecektim. Ben benim olmayan her şeye sahip olmak istiyorum, kafama koyduğumu yapmak istiyorum” dedi.

Daha önce de cinayet plandı

Özgür Arduç’un, daha önce de birilerini öldürmek için planlar yaptığını, özellikle güçsüz olan kadınları seçtiğini, bazı kadınları takip ettiğini, ancak bu kişilerin kalabalığa karışmasından dolayı cinayeti gerçekleştiremediğini söylediği öğrenildi.

Cezaevine dönmediği günlerde bir alışveriş merkezinden alarmlarını söktüğü kıyafetler ve yine bazı iş yerlerinden de yiyecek çaldığını söyleyen şüpheli, bıçakla öldürdüğü Ceren Özdemir’i daha önce hiç tanımadığını ifade etti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER