A3 Haber

Diyanet sözlü sınavla televizyoncu alacak

Diyanet sözlü sınavla televizyoncu alacak

Diyanet sözlü sınavla televizyoncu alacak
Aralık 09
10:01 2019

Diyanet İşleri Başkanlığı, sözlü sınav ile 10 kişilik televizyoncu kadrosu açtı. Başkanlığın merkez teşkilatında boş bulunan genel idari hizmetler sınıfındaki kadro başvurusu 24 Aralık’ta bitecek.

A3 Haber Merkezi | Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinde çalıştırılmak üzere televizyon elemanı alacağını duyurdu. 10 kişilik kadro için başvurular 10 Aralık 24 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, kurum merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere iki prodüktör, iki kamereman, iki montajcı ve ses kayıtçısı için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, belirtilen, yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinin birinden mezun olmak ve 3. öğrenim durumuna göre 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavının KPSSP3 veya KPSSP93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak şartı aranıyor.

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 10 Aralık-24 Aralık 2019 tarihleri arasında kurumun internet adresi üzerinden sınav başvuru formunu doldurduktan sonra il veya ilçe müftülüğüne şahsen müracaat etmeleri istendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, sınavın sözlü olarak Ankara’da yapılacağını, KPSS puan sırasına göre atama yapılacak kadro sayısının üç katı adayın sözlü sınava çağrılacağını belirterek, adayların sınavda mesleki bilgi, beceri ve uygulaması, genel kültürü, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı ve ifade yeteneği, muhakeme gücü, temsil ve ikna kabiliyeti ile değerlendirileceğini açıkladı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER