A3 Haber

Atlasglobal 12 karşılıklı seferle uçuşlara yeniden başladı

Atlasglobal 12 karşılıklı seferle uçuşlara yeniden başladı

Atlasglobal 12 karşılıklı seferle uçuşlara yeniden başladı
Aralık 21
17:55 2019

Uçuşlarını geçici olarak durduran Atlasglobal Havayolları, tarifeli uçuşlarına yeniden başladı. 26 gün aradan sonra Atlasglobal Havayolları’nın ilk seferi İstanbul’dan Londra’ya gerçekleşti.

Atlasglobal Havayolları, 26 Kasım’da yaptığı açıklamada yeniden yapılanma süreci nedeniyle uçuşlarını 21 Aralık’a kadar geçici olarak durdurduğunu açıklamıştı. Bu süreçte çalışanlar izne çıkarılırken, uçuşu gerçekleştirilemeyen yolculardan satın aldıkları biletleriyle ilgili iade ve değişiklik taleplerine yönelik işlemlerin yapılacağı duyurulmuştu. Geçtiğimiz hafta da yeniden uçuş için çalışmalara başlanılmıştı.

Havayolu şirketi, 26 gün aradan sonra tarifeli seferlerine yeniden başladı. Atlasglobal Havayolları’nın bugün ilk uçuşunu, KK2001 seferiyle İstanbul Havalimanı’ndan Londra’ya gerçekleştirdi. Londra’nın dışında Atlasglobal’in bugün dış hatlarda Amsterdam, Tel-Aviv, Bağdat, Tahran ile iç hatlarda Antalya’ya olmak üzere karşılıklı 12 seferi var.

Öte yandan uçuşların başlamasına ilişkin Atlasglobal Havayolları’nın sosyal medya hesabından “Yeniden göklerdeyiz” paylaşımı yapıldı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER