A3 Haber

İntiharlar artıyor: Ege Bölgesi’nde üç kişi yaşamına son verdi

İntiharlar artıyor: Ege Bölgesi’nde üç kişi yaşamına son verdi

İntiharlar artıyor: Ege Bölgesi’nde üç kişi yaşamına son verdi
Aralık 26
16:59 2019

Ekonomik krizin etkisinin her geçen gün ağırlaşması sebebiyle intihara başvuran kişi sayısı yükseliyor. Verilere göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etti. Haftada 61 intihara denk gelen sayı, son dönemde daha da yükseldi. Sadece bugün Ege Bölgesi’nde üç kişi intihar ederek yaşamını yitirdi.

A3 Haber Merkezi- Ekonomik kriz, yaşam pahalılığı, ekonomik zorluk ve işsizlik gibi bir çok etken sonucu intihar eden kişi sayısı her gün artıyor. Verilere göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etmişti. Sadece bugün Ege Bölgesi’nde üç kişi intihar etti. İntiharların ikisi İzmir’de yaşanırken diğeri Denizli’de gerçekleşti.

İzmir’de, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan 31 yaşındaki Asistan Doktor Tayfun Ö. intihar ederek yaşamını yitirdi.

Gıda mühendisi Cansu, kendini astı

Denizli Çal’da, 25 yaşındaki gıda mühendisi Cansu Ç., ailesiyle yaşadığı evde, iple kendini tavana asarak intihar etti. Çal’ın Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşanan olayda, odasına çekilen Cansu Ç.’yi merak eden ailesi, odaya girdi.

Kızlarını tavana asılı bulan aile, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi, Cansu Ç.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Jandarma ve savcının incelemesinin ardından Cansu Ç.’nin cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Soruşturma başlatan jandarma Cansu Ç.’nin intihar nedeninin araştırıldığını bildirdi.

Pompalı tüfekle yaşamını sonlandırdı

İzmir Bergama’da, bir süredir eşinden ayrı yaşayan 51 yaşındaki Seyhan E. kalbine dayadığı pompalı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdi. Eşinden ayrı yaşayan 4 çocuk babası Seyhan E., saat 10.30 sıralarında, arkadaşı Ahmet Ufuk D.’nin telefonuna, intihar edeceğini belirten bir mesaj attı. Bunun üzerine arkadaşı Ahmet Ufuk D., Muhtar azası Ubeyit Kılaz’ı yanına alıp, Seyhan E.’nin Ayaskent Mahallesi Düğün Salonu Caddesi’ndeki evine gitti.

Ahmet Ufuk D. ve Kımaz, Seyhan E.’yi evin kömürlüğünde kanlar içinde bulunca, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, Seyhan E.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kalbine dayadığı pompalı tüfekle intihar ettiği belirlenen Seyhan E.’nin cesedi, savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adil Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Jandarma, Seyhan E.’nin intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER