A3 Haber

Polis Akademisi o yemin törenini kabul etti: Gerekli işlemleri yaptık

Polis Akademisi o yemin törenini kabul etti: Gerekli işlemleri yaptık

Aralık 30
11:47 2019

Bir polis okulunda çekildiği anlaşılan video sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Polis Akademisi Başkanlığı da gündem olan videoyla ilgili açıklama yaptı. Görüntüleri kabul eden Polis Akademisi Başkanlığı yaptığı açıklamada, “Gerekli işlemler yapılmış ve idari tedbirler alınmıştır” ifadelerine yer verdi.

Polis Akademisi Başkanlığı, sosyal medyada paylaşılan, polis akademisi öğrencilerine intikam yemini ettirildiği görüntülere dair bir açıklama yaptı.

Söz konusu görüntülerin 2017 yılına ait olduğu belirtilen açıklamada, “Söz konusu görüntülerin Mart 2017 tarihinde bir polis okulumuzda çekildiği tespit edilmiştir. Konuyla ilgili olarak ilk tespit hitamı Bakanlık Makamının tasarrufları ile gerekli işlemler yapılmış ve idari tedbirler alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Polis Akademisi tarafından yapılan ve İçişleri Bakanlığı’ndan paylaşılan duyuru şu şekilde;

“29 Aralık 2019 tarihinde yeni bir olay gibi sosyal medyada dolaşıma sokulan videonun ilk kez 24 Mart 2017 tarihinde sosyal medyada paylaşıldığı ve söz konusu görüntülerin Mart 2017 tarihinde bir polis okulumuzda çekildiği tespit edilmiştir. Konuyla ilgili olarak ilk tespit hitamı Bakanlık Makamının tasarrufları ile gerekli işlemler yapılmış ve idari tedbirler alınmıştır.” (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER