A3 Haber

Ehliyetini değiştirmek için gitti evli olduğunu öğrendi

Ehliyetini değiştirmek için gitti evli olduğunu öğrendi

Ehliyetini değiştirmek için gitti evli olduğunu öğrendi
Ocak 01
12:16 2020

Giresun’da yaşayan Emine Yılmaz, ehliyetini değiştirmek için gittiği nüfus müdürlüğünde, yaklaşık bir ay önce İstanbul’da evli olduğunu öğrendi.

Daha önce bir evlilik yapıp boşanmış olan Emine Yılmaz, nüfus müdürlüğünde, yaklaşık bir ay önce evli göründüğünü öğrenince çok şaşırdığını söyleyerek suç duyurunda bulunduğunu bildirdi.

Giresun’da yaşayan Emine Yılmaz, sürücü ehliyetini değiştirmek için gittiği il Nüfus Müdürlüğüne gitti. Burada görevli memurun hangi soyadını kullanmak istediğini sorması karşısında şaşıran Yılmaz, boşanmış olduğundan dolayı evlenmeden önceki soyadını kullanacağını, soyadının değişmediğini söyledi. Bunun üzerine görevli memur Yılmaz’a 5 Aralık 2019 tarihinden beri evli olduğunu söyledi.

Kimlik bilgileri kopyalanmış

Nüfus kayıt bilgilerine göre 5 Aralık 2019 tarihinden İstanbul Eyüp İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde E. Ş. ile evli gözüktüğünü gören Yılmaz Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulundu

Emine Yılmaz, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunurken, +Bir an önce bu yanlışlığın düzeltilmesini bekliyorum. Bu duruma sebep olan suçlu veya suçluların cezasını çekmesini istiyorum. Burada yaşadığım bir mağduriyet var” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER