A3 Haber

Göztepe yeni yuvasının açılış maçında Beşiktaş’ı devirdi

Göztepe yeni yuvasının açılış maçında Beşiktaş’ı devirdi

Göztepe yeni yuvasının açılış maçında Beşiktaş’ı devirdi
Ocak 26
18:19 2020

Süper Lig’in 19. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu’nun açılış maçında Göztepe, Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti.

Süper Lig’in 19. haftasında Göztepe, sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Mücadeleyi Göztepe 2-1 kazandı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Halıl Akbunar Göztepe’yi 1-0 öner geçirdi. Bu gol Gürsel Aksel Stadı’nda atılan ilk olark olarak tarihe geçti. 38. dakikda Beşiktaş’ta Burak Yılmaz penaltı atışıyla eşitliği sağladı. 1-1 45+3. dakikada Borges Göztepe’yi tekrar öne geçiren golü kaydetti. 2-1 Bu golle ilk yarı sona erdi.

Göztepe bu galibiyetle puanın 29’a çıkardı. Beşiktaş ise 30 puanda kaldı.

Karnaval alanına döndü

Kendi stadında karşılaşmaya çıkan Göztepe’de taraftarlar Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni karnaval alanına çevirdi. Sabah erken saatlerde toplanan ve kortej eşliğinde stada yürüyen taraftarlar, tribünlerde çok renkli görüntüler oluşturdu. Atkı, bayrak ve flamalarla yeni evlerine koşan Göztepeliler, koreografi şov yaptı.

Rıza Kocaoğlu’ndan üçlü

Futbolseverler kale arkasında efsane kaptan Gürsel Aksel ve yeni stadın resminin bulunduğu dev pankartı açtı. Santradan hemen önce ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu ve babası İsmail Kocaoğlu saha ortasına gelerek tribünlere üçlü çektirdi.

Elazığ’ın Sivrice’de meydan gelen deprem unutulmadı

Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasında Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydan gelen deprem unutulmadı. Beşiktaşlı futbolcular ısınmaya ‘Yanındayız Elazığ’ yazılı tişörtlerle çıktı. Stadı skorboardında da ‘Geçmiş olsun Elazığ’ yazıları yer aldı.

İlk golü Halil Akbunar’dan

Gürsel Aksel Stadı’nda ilk golü Halil Akbunar attı. Maçın 25. dakikasında sahneye çıkan deneyimli oyuncu fileleri havalandırarak tarihe geçti. Halil, Göztepe formasıyla Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda da ilk ve son golü atan oyuncu olarak tarihe geçmişti.

Üç taraftar stat çatısına çıktı

Göztepeli 3 taraftar hayatlarını riske atarak çatıya çıktı. Kimlikleri belirlenemeyen kişiler yürüyüş parkurunu geçerek çatının en kenarına gelip maçı izlemeye çalıştı. Güvenliğin fark etmesiyle çatıya kaçak çıkan kişiler aşağı indirildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER