A3 Haber

NBA efsanelerinden Kobe Bryant yaşamını yitirdi

NBA efsanelerinden Kobe Bryant yaşamını yitirdi

NBA efsanelerinden Kobe Bryant yaşamını yitirdi
Ocak 26
22:57 2020

ABD’li ünlü basketbolcu Kobe Bryant’ın bir helikopter kazası sonrasında yaşamını yitirdiği bildirildi. Kazada ölen beş kişiden birinin Bryant’ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria olduğu doğrulandı.

Dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant ve dört kişinin ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bağlı Calabasas kentinde meydana gelen bir helikopter kazasında yaşamını yitirdiği açıklandı.

AFP haber ajansı Kobe Bryant hayranlarının Los Angeles Staples Center’da Bryant’ı anmak için toplandığı bilgisini paylaştı.

Los Angeles Şerifi Twitter’da, Los Angeles’ın yaklaşık 65 kilometre kuzeybatısındaki Calabasas’taki bir helikopter kazasında beş kişinin öldüğünü ve hayatta kalanların olmadığını açıkladı.

Şerif departmanı, ilk müdahale ekiplerinin kaza yerindeki yangını söndürdüğünü belirtti.

Kızlarından biri de helikopterdeydi

ABD Federal Havacılık İdaresi, düşen helikopteri, FAA ve Ulusal Taşımacılık Güvenliği Kurulu’nun araştıracağını söyleyerek Sikorsky S-76 olarak tanımladı.

Kobe Bryant ve karısı Vanessa’nın dört kız çocuğu bulunuyor. Kobe Bryant’ın kızlarından Gianna Maria’nın da kazada yaşamını yitirdiği doğrulandı.

Lebron James gözyaşlarını tutamadı

Helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Byrant’ın ölüm haberini alan Lebron James gözyaşlarını tutamadı. James, Byrant’ın ölüm haberini Lakers takım uçağından indikten sonra aldı. James arkadaşı için gözyaşlarına hakim olamadı.

İşte o anlar;

2016’da basketbol kariyerine son verdi

NBA’in en skorer üçüncü basketbolcusu Bryant bu statüsünü geçen cumartesi NBA’in diğer bir yıldız oyuncusu LeBron James’e kaptırmıştı. Yine Lakers forması taşıyan James Philadejphia maçı sonrasında Bryant’ın önüne geçmeyi başardı. Bryant, James’in bu başarısını Twitter’dan paylaştığı mesajıyla kutlamıştı.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER