A3 Haber

İmamoğlu: Hayat gelip geçiyor, kızımın çocukluğunu ıskalayamam

İmamoğlu: Hayat gelip geçiyor, kızımın çocukluğunu ıskalayamam

İmamoğlu: Hayat gelip geçiyor, kızımın çocukluğunu ıskalayamam
Ocak 30
14:39 2020

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eleştirilere neden olan kayak tatiliyle ilgili açıklama yaptı. İmamoğlu, “Çocuklarıma vakit ayırmam lazım. Hayat gelip geçiyor. 8 yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam” dedi.

Elazığ depreminin ardından Erzurum Palandöken’de ailesiyle kayak yaptığı için eleştirilerin hedefi olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu açıklama yaptı.

İmamoğlu, “Son 400 günde aileme, bu tatil dahil 8 gün ayırabildim. Şimdi ben anlıyorum, Ekrem İmamoğlu bir gün de tatil yapsa konuşacaklar, iki  gün de. Canı yananlar var. İstanbul Belediyesi’ni kaybetmenin bazı insanlara verdiği rahatsızlık var” dedi.

“Benim çocuklarıma vakit ayırmam lazım”

Herkesin olduğu gibi kendisinin de değer verdiği kutsalları olduğunu belirten İmamoğlu,  “Vatanım, bayrağım, inancım ve ailem. Ailem, benim kutsalım. Aileme başka bir değer veririm. Ailemle bir arada olmamanın, olamamanın üzüntüsünü yaşarım. Çocuklarımı siyasi manzarama sokmam. Zaten bir kişi var siyasette, kendisini adamış, koşuyor. Eşim, çocuklarım, kendi varlıklarını sürdürsün isterim. Benim çocuklarıma vakit ayırmam lazım. Hayat gelip, geçiyor. 8 yaşındaki kızımın çocukluğunu ıskalayamam. Ergenlik çağını yaşayan oğlumun bu çağlarını ıskalayamam. O çocuğun ruhunda bu eksikliği yaşatan baba olmak istemem. Bir arada olmak, 2-3 gün buluşmak baba olarak sorumluluğum” dedi.

“Erzurum tatilini 25 gün önce planladık”

Elazığ’daki sorumluluklarımı yerine getirdiğini ifaden eden İmamoğlu, “Depremin ertesi sabahı Elazığ’a geldim. O gün eşim ve çocuklarımla 25 gün önce planladığımız Erzurum tatiline başlayacaktık. Eşim de benimle beraber geldi. O günü Elazığ’da geçirdik. Ekiplerimiz nerede, nasıl çalışıyorlar onu inceledik. İnsanların acısını hissetmeye çalıştık.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER