A3 Haber

6 yaşındaki öğrenciye şiddet uygulayan öğretmen görevden alındı

6 yaşındaki öğrenciye şiddet uygulayan öğretmen görevden alındı

Şubat 01
16:36 2020

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Karşıyaka Köy Okulu’nda, 6 yaşındaki öğrenciye saç tıraşı olmadığı için şiddet uygulayan sözleşmeli öğretmenin görevine son verilerek psikolojik destek sağlandı.

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Karşıyaka Köy Okulu’nda sözleşmeli olarak görev yapan Burcu Fehime A. isimli öğretmen 6 yaşındaki bir öğrenciye saç tıraşı olmadığı için şiddet uyguladı.

Görüntülerin sosyal medyada büyük tepki toplamasının ardından Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuya ilişkin açıklama yaptı.

Öğretmenin görevine son verildiği belirtilen açıklamada “Pervari İlçesi Karşıkaya Köyü okulu öğretmeninin öğrencinin saçını çekip tokatlaması ile ilgili olarak;öğretmenin ücretli olarak görev yaptığı tespit edilmiş olup görevine son verilmiştir. Söz konusu öğrenci için rehber öğretmen ile psikolojik destek sağlanmıştır” denildi.

Konuya ilişkin bir diğer açıklama da Siirt il Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’ten geldi.

Edip, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Pervari ilçemizin Karşıkaya köyünde ücretli öğretmenin küçük yaştaki öğrencimizin saçını çekmesiyle ilgili olay incelenmiş ve öğretmenin görevine son verilmiştir” dedi. (ANKA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER