A3 Haber

Pegasus, canlı yayında kazayla ilgili konuşan pilotu işten çıkardı

Pegasus, canlı yayında kazayla ilgili konuşan pilotu işten çıkardı

Pegasus, canlı yayında kazayla ilgili konuşan pilotu işten çıkardı
Şubat 07
16:21 2020

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki kazayı CNN Türk’te yorumlarken yayından alınan eski savaş pilotu Bahadır Altan’ın Pegasus’taki iş akdi fesh edildi. Bahadır Altan, “Freni patlamış kamyon düzeni, suçluyu buldu. Beni işten atmakla susturamazlar. Doğruları söylemekten vazgeçmeyeceğim” dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan yolcu uçağının üçe ayrılması sonucu üç kişinin yaşamını yitirmesi ve 179 kişinin yaralanmasının yankıları sürüyor.

Pegasus Havayolları’nda eğitmen ve kontrol hocası olarak çalışan eski savaş pilotu Bahadır Altan, CNN Türk yayınına canlı bağlandı ve şu açıklamayı yaptı: “Ülke olarak bir duralım. Biz hâlâ üçüncü havalimanındayız, hâlâ kanal açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. Ülke deprem bekliyor İstanbul’u. Buna hazırlanalım bir duralım. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim olmak gerekiyor. Azıcık duralım.”

Sunucu Semiha Şahin’in konuşmasını kestiği Bahadır Altan yayından alındı. Pegasus Havayolları bugün Bahadır Altan’ın işine son verdi. İş akdinin fesh edildiğini Twitter hesabından duyuran Bahadır Altan, “Freni patlamış kamyon düzeni suçluyu buldu! Pegasus iş akdimi fesh etti. Hakikatı gizlemeye gücünüz yetmez. Ne vız gelen tehditleriniz, ne işten atmalarınız bizi susturamaz. Bu ülkeyi uçurumunuza teslim etmeyeceğiz” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER